Apartamentul cu gradina este alternativa perfecta pentru cei ce isi doresc o casa la curte

Apartamentele cu gradina sunt cea mai buna alternativa pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-o casa la curte, si nu isi permit acest obiectiv din punct de vedere financiar.

Construcţia unei case în regie proprie necesită foarte mult timp, nervi de oţel, abilităţi antreprenoriale, si cel mai important aspect, un buget destul de generos pentru terminarea unui astfel de proiect.

O astfel de alternativa va ofera si Ansamblul Rezidential NEWCASA Residence intr-un proiect finalizat din zona Prelungirea Ghencea. Apartamente cu 2 camere situate la parterul imobilului pe care le ofera NEWCASA1 Residence, au gradina proprie si reprezinta varianta perfecta pentru cei ce viseaza la o casa la curte, dar si pentru orasenii care renunta cu greu la confortul unui apartament la bloc.

Aceasta este solutia perfecta daca iti doresti un spatiu verde propriu, o zona in care sa te poti relaxa si sa-ti petreci serile placute de vara impreuna cu familia sau prietenii. Este alternativa sigura, moderna si sanatoasa pentru cresterea armonioasa a copiilor tai. NEWCASA1 Residence este pozitionat pe Strada Drumul Ghindarilor, in zona Prelungirea Ghencea, o zona verde si aerisita, foarte linistita, unde copiii se pot juca in aer liber, intr-un mediu curat si nepoluat al gradinii tale.

In concluzie, se poate achiziona o casa cu curte proprie la pret de apartament. Variantele accesibile de pret, unde cu numai 55000-65000 de euro se poate achiziona un apartament cu gradina proprie ii pot face fericiti pe multi dintre cei ce sunt in cautarea unei locuinte de vis.

Mai multe detalii pe newcasa.ro

Leave a Reply

Captcha loading...


CAPTCHA Image
Reload Image