Vizita in orasul Berlin!

Berlin este capitala Germaniei. Este o locatie deosebita si semnificativa deoarece in cadrul acesteia s-au petrecut unele dintre evenimentele importante ale tarii si lumii. Poate ca va intrebati de ce anume sa vizitati Berlin? Exista motive indeajuns de solide care sa va determine sa alocati vacanta din acest an pentru aceasta capitala europeana? Berlin este un oras modern, plin de surprize la tot pasul, ce va poate oferi nenumarate posibilitati in ceea ce priveste cultura, istoria, natura, cazare, viata de noapte si locuri pentru servit masa. Iata cateva dintre aceste motive:

Istorie bogata

Istoria bogata a Berlinului are este unul dintre motivele pentru care aceasta este una dintre cele mai bune destinatii turistice. Istoria este reflectata de repere iconice din oras, cum ar fi Poarta Brandenburg, care este fostul City Gate, ce dateaza din secolul al 18-lea. O alta zona populara si istorica a orasului este de Checkpoint Charlie. Este un punct de trecere vechi aflat intre partea de vest si cea de est a Berlinului. Nu putem uita sa mentionam Zidul Memorial, care este un alt reper important ce se poate gasi pe Bernauer Strasse. Orasul are multe alte atractii istorice, cladiri sau muzee ideale pentru a cunoaste istoria uneia dintre cele mai puternice tari din batrana Europa.

Cultura

Multi muzicieni, artisti, designeri precum si alte personalitati sunt de admirat in cultura Germaniei, fapt care atrage anual un numar mare de turistiti, avand ca rezultat un oras care are o multime de oameni cu inspiratie, idei, precum si un caracter deosebit. Este un oras mereu in schimbare, deoarece oamenii sunt in mod constant aflati in tranzit. Asta face ca fiecare vizita sa fie unica. Pe timpul sederii in Berlin, aveti posibilitatea sa va distrati gustand din numeroase oferte care includ lucruri cum ar fi karaoke in aer liber, street art, muzee frumoase, precum si magazine temporare pop.

Preturi

Berlin este unul dintre orasele din Europa de Vest, in care nu veti avea nevoie de sume foarte mari de bani pentru a va bucura de un concediu palcut, chiar daca vizati locuri mai pretentioase. Mesele sunt foarte ieftine – pretul lor poate fi mai mic cu o treime fata de sumele cerute in Paris. Chiria este foarte ieftina si se poate utiliza transportul in comun sau cel cu bicicleta a carei inchiriere este modica, mai ales ca este o modalitate foarte eficienta de a vedea minunatiile orasului in timp ce faceti miscare.

Muzica

Daca va place clubbing-ul atunci Berlinul este cu siguranta destinatia ideala pentru vacanta. Berlin are numeroase locatii destinate tinerilor. Exista mari cluburi deschise doar in timpul week-end-ului, precum si altele mai mici unde va puteti distra in fiecare noapte a saptamanii. Aceste cluburi aduc DJ de renume din intreaga lume pentru a experimaneta sunete si mix-uri inedite. Biletele de intrare la aceste cluburi sunt relativ ieftine iar in cadrul lor veti intalni fani pasionati si dornici de distractie.

In aer liber

Berlin este unul dintre putinele orase, capitale europene, care se mandresc cu o varietate de parcuri, spatii verzi, precum si canale. Aeroportul Templehof este unul neutilizat si transformat intr-un loc renumit, unde oamenii se pot plimba cu tot ceea ce are roti, sau se pot odihni la umbra spatiilor verzi create special.

Deci, daca va ganditi ca vacanta din aceasta vara sa o petreceti intr-un oras european, Berlin este un loc pe care trbuie neaparat sa il luati in considerare pentru a merge. Acesta ofera unele dintre atractiile turistice cele mai bune din lume.

 

Social tagging: > >

Leave a Reply


CAPTCHA Image
Reload Image